Ik opende het hekje van de tuin om vervolgens op de achterdeur te kloppen. Ze begon te lachen en verwelkomde mij. Ze straalde toen ik haar de nieuwe Twipp tas liet zien. Ze voelde aan het leer, ze deed de tas gelijk om en vertelde hoe mooi ze hem vond en hoe goed hij van pas zou komen.

Dit moment maakte mij zo onwijs gelukkig! Ik leverde een tas af bij een vrouw op leeftijd, niet de doelgroep van Twipp. Maar wel de mensen die een lederen tas het meest kunnen waarderen. Ze was dankbaar dat ik een tas heb kunnen maken, waar ze al zolang naar opzoek was. Haar enthousiasme voor de tas, deed mij beseffen waarom ik ook alweer voor Twipp gekozen heb.

img_6942-1De passie die ik voor lederen tassen heb, zie ik terug bij mijn klanten. Dat zorgt ervoor dat ik nog
meer zin heb in de toekomst. Op de kerstmarkt merkte ik dat de interesse naar handgemaakte lederen tassen het afgelopen jaar gegroeid is.
Mensen pakten met enthousiasme de nieuwe visitekaartjes, ze kozen hun eigen kleur uit en stopten ze zorgvuldig in hun tas. Alle reacties die ik op de markt kreeg, zorgden voor een energie boost.

Ondernemerschap betekent risico’s nemen, stress, keuzes maken en ergens in geloven waar soms anderen niet in geloven. De afgelopen weken laten mij weer even beseffen, dat ondernemerschap ook hele leuke kanten heeft. Dat ik best wel eens trots mag zijn op wat ik stukje bij beetje voor elkaar krijg. Daarom wilde ik even een kijkje geven in wat voor leuks ik af en toe meemaak. Ik kijk uit naar de komende maanden en ben benieuwd wat voor moois 2017 Twipp gaat brengen. Iedereen die ik dit jaar heb mogen ontmoeten, iedereen die mijn enthousiasme gedeeld heeft, heel erg bedankt! En hopelijk tot ziens in 2017!