Lange riemen vinden is lastig

Ik heb het al vaker over de riemen gehad die Twipp verkoopt. Bij Twipp worden de riemen namelijk op maat gemaakt. Je vindt op de website nergens 85, 95 of 105. De riem wordt speciaal voor u op maat gemaakt zodat hij altijd precies goed zit. Op deze manier heeft u geen gezeur meer met gaatjes!

Hoe komt het dat u geen lange riem kunt vinden?

Het vinden van een lange lederen riem kan lastig zijn voor zowel dames als heren. Vooral als u specifiek op zoek bent naar een lederen riem is de uitdaging erg groot. Toen ik bij Twipp begon met het verkopen van lederen riemen, kwam ik er al snel achter dat het behoefte was aan extra lange riemen. In de winkel zijn alleen de standaard maten te vinden. Als je naar een speciaalzaak gaat voor grote maten, dan zijn de riemen wel langer maar zijn ze vaak niet meer van leder.

Ik wilde graag riemen maken die iedereen kon dragen, maar dat betekende ook dat mijn vellen leer langer moesten zijn. De eerste lading riemen die ik maakte, waren aan de korte kant. Toen ik een goed adres had gevonden voor het speciale riemleer, vond ik prachtige vellen leer. De vellen waren extra lang, want ja… even plat gezegd, de koe moet dan ook een stukje groter zijn. Aan de zijkant van dit bericht zie je de prachtige lichtbruine kleur, dit is mijn laatste aanwinst.

Wat kan Twipp voor u betekenen

Zoals ik hier boven al vertelde, maak ik de riemen dus voor u op maat. Ik sta regelmatig op een markt in Oostvoorne en omstreken, dan maak ik de riem op maat waar u bij staat. Is dit toch iets te ver weg? Dan kunt u bij het bestellen van de riem aangeven hoe lang u hem wilt hebben. Meet simpel de riem op die u graag draagt, meet de hele riem van onder de gesp tot het puntje. Ik zorg er dan voor dat de lederen riem net zo lang wordt. Mocht u nog vragen hebben over het materiaal, het werkproces of de kleuren leer, dan kunt u altijd contact met mij opnemen!

extra lange riemen
Riem lichtbruin
Riem zwart