Oh woow! Wat is het een tijd geleden dat ik een blog heb geschreven. Ik had de laatste tijd niet zoveel inspiratie om blogs te schrijven. Dus mocht je ideeën hebben voor leuke blogs of wil je graag dingen over Twipp weten, let me know! Ik beantwoord graag alle vragen. Maar nu over tot de orde van de dag, op het moment ben ik hard bezig voor de kerstmarkten die eraan komen. Ik sta dit jaar op 2 markten en hoe dat komt en wat ik allemaal aan het doen ben, vertel ik je in deze blog. 

Kerstmarkt in Piershil

Waarschijnlijk komt Piershil je niet bekend voor, dat is ook niet zo heel gek, want het is een heel klein dorpje. Mijn tante is er vorig jaar komen wonen en zo enthousiast als ze is vertelde ze bij de SPAR dat ik tassen maakte (jawel de SPAR!). De SPAR organiseert in Piershil een mini kerstmarkt met een aantal kraampjes. Een super leuk idee natuurlijk! Voor een leuke ‘kraamprijs’ wilde ik het gokje best wel wagen. En als ik het doe, doe ik het ook goed! 

Flyers ontwerpen en verspreiden

Ik wilde graag iedereen in Piershil laten weten dat ik aanwezig was. Dus ik wilde voor weinig geld flyers laten drukken, ik kwam al snel bij Drukwerkdeal terecht waar ik A4 flyers liet drukken. Mijn lieve tante zorgt ervoor dat ze in de brievenbussen van Piershil terecht komen. En ik zorg dat ze hier in Oostvoorne worden verspreid. Want ik doe natuurlijk ook gewoon de kerstmarkt in Oostvoorne, daar begon het ooit voor Twipp en in eigen dorp staan blijft ontzettend gezellig! 

Het belangrijkste: Wat kan je verwachten?

Ik ben druk bezig met allerlei nieuwe artikelen, want ik wil graag een goed gevulde kraam hebben op beide markten. Ik houd voor de zekerheid ook de week tussen de markten vrij van werk, zodat ik altijd nog producten bij kan maken (you never know!). Vooral de gezelligheid op kerstmarkten vind ik leuk! 

De volgende producten kan je verwachten:

  • Nieuwe toilettassen die bestaan uit 2 kleuren
  • Onderzetters per 6 stuks
  • Lederen riemen
  • Kleine tasjes
  • Dokterstassen
  • Grote tassen
  • Opruiming!

Jullie zijn weer eventjes bijgepraat, zie ik jou langs mijn kraampje komen op één van de kerstmarkten?

rits