De herfstvakantie zit er nog maar net op, toch wordt er bij Twipp al weer hard gewerkt aan de kerstmarkten. Voorbereidingen kosten tijd en zeker nu ik bezig ben met Marketingmadame.nl, is timemanagement ontzettend belangrijk. Maar wat zijn mijn plannen voor dit najaar?

Twee kerstmarkten 

Net zoals vorig jaar sta ik zowel op de kerstmarkt van Piershil (zaterdag 7 december) als de kerstmarkt in Oostvoorne (zaterdag 14 december). Er wordt mij ook vaak genoeg gevraagd of ik op de bekende kerstmarkt in Dordrecht sta of andere grote markten meepak in de decembermaand, maar deze markten voelen voor mij goed. Twipp is voor mij een bedrijf dat ik vanuit passie doe, het moet leuk blijven om te doen naast mijn andere werk. Daarom houd ik het klein en knus!

De voorraad weer aanvullen

Voordat ik zomaar in mijn atelier wat producten ga naaien, ga ik eerst inventariseren wat er nog allemaal is! Mijn wens was om een aantal nieuwe modellen te maken of modellen die dit jaar zijn uitgebracht aan de voorraad toe te voegen. Maar een aantal prominente modellen ontbraken in mijn voorraad en door het gebrek aan tijd, heb ik besloten om mijn voorraad aan te vullen met mijn meestverkochte tassen. Dat betekent dat ik een: Dokterstas, een Shopper reloaded mini en een Christine bag ga maken. 

Daarnaast waren er nog maar enkele toilettasjes, hier ga ik er nog 5 van maken. Ze zijn al gesneden in een paar prachtige kleuren en combinaties! Mijn voorraad riemen was ook teleurstellend, terwijl deze juist zo leuk zijn om cadeau te geven in de decembermaand. Ik ga daarom aankomende zaterdag op pad voor nieuw riemleer, het doel is mooi zwart leer en een lichtbruine kleur. Ik ben benieuwd of het gaat lukken!

Fournituren inkopen en marketing

Toen ik alle fournituren pakte voor de tassen, kwam ik erachter dat mijn voorraad fournituren vrijwel op was. Ik moet aankomende week dus ook nog een aantal bestellingen plaatsen voor: holnieten, ritsen, baleinen, sloten, gespen en musketonhaken. Stiekem vind ik dit altijd de leukste bestellingen om te doen! 

Het is natuurlijk ontzettend leuk dat ik al aan het werk ben, maar het is natuurlijk nog leuker als iedereen weet op welke kerstmarkten ze mij kunnen vinden. Daarom ga ik weer mijn avonturen delen op Facebook en Instagram én ben ik bezig met een advertentie in de omgeving van Piershil. Aangezien dit mijn dagelijkse werk is, vind ik het geweldig om dit weer voor Twipp te doen! 

Zoals je misschien wel merkt is mijn planning de komende weken weer goed gevuld! Tegelijkertijd vind ik het weer zo leuk om aan de slag te gaan met Twipp!