De website is vernieuwd!

Oh! Ik ga eerlijk zijn, Twipp was de afgelopen maanden geen prioriteit. Ik maakte netjes mijn opdrachten en verder was er weinig gaande binnen Twipp. Ik zag als een berg op tegen het ‘marktenseizoen’ want hoe moest ik alles afkrijgen? Welke tassen moest ik nog maken? Wilde ik nog een nieuwe tas ontwerpen? Kortom, ik zag door de bomen het bos niet meer én toen kwam Corona….

Wat is er gebeurd?

Marketingmadame draaide ontzettend hard, ik was vaak in het weekend aan het werk om alles gereed te krijgen voor maandag. En die weekenden… die zijn nou net belangrijk voor Twipp. Ik houd ontzettend van mijn werk, maar Twipp is voor mij pure ontspanning en dat raakte ik kwijt. Ik twijfelde of ik nog wel door moest gaan met Twipp, of ik er nog wel plezier uit haalde. Maar nu het door de Corona rustiger is bij Marketingmadame, kan ik weer meer tijd besteden aan Twipp. Heerlijk!

“Uhmm Ireen, je website is slecht”

Door alles wat er de afgelopen maanden was gebeurd, had ik niet echt omgekeken naar mijn Twipp website. Hij was er, ik hield de voorraad bij en dat was het. Totdat ik afgelopen week een gesprek had met iemand uit mijn netwerk. Zij had op mijn website gekeken, maar vond hem eigenlijk maar onhandig. Logisch! Want er stond geen uitleg bij de producten, de website had geen nieuwe afbeeldingen of blogs… En ik schaamde mij drie slagen in de rondte. Dus ik ben met Pasen aan de slag gegaan en de website een boost gegeven! Want ik ben nog steeds trots op de Twipp tassen en wil dat graag laten zien online.

Wat kun je verwachten?

Nu ik wat meer tijd heb vul ik de voorraad aan met nieuwe tassen. Daarnaast heb ik al maanden een plan voor een nieuw ontwerp, maar ik vind het heel spannend om deze uit te werken. Ik ga ook weer nieuwe video’s opnemen zodat jullie een kijkje krijgen in mijn atelier.

Het voelt heerlijk om alles weer op orde te krijgen, meer overzicht, alles netjes, een soort lenteschoonmaak maar dan online!