Dit is een vraag die ik op een verjaardag gemiddeld zo’n 4 keer hoor. En als ik een bekende op straat tegenkom wordt deze vraag ook altijd gesteld. Laatst overkwam het me weer en dat deed mij eraan herinneren dat het eens tijd werd voor een blogje om jullie op de hoogte te brengen.

Heel veel tassenopdrachten

Op dit moment kan ik best zeggen dat ik het druk heb met tassenopdrachten. Op dit moment liggen er 5 tassen op mijn te wachten:

  • Een bruine dokterstas
  • Een aangepaste blauwe schoudertas
  • Een blauw met zwarte dokterstas
  • Een bruin met roségoude Mara bag
  • Een aangepaste blauwe Mara bag

Zoals je ziet veel leuke opdrachten die binnenkort op de site en facebook zullen verschijnen. Als je me zoekt, zit ik achter mijn naaimachine!

Plannen voor nieuwe modellen

Ik heb altijd plannen voor nieuwe modellen! Ik ben daarom ook erg blij dat ik laatst de dokterstas eindelijk aan het assortiment heb kunnen toevoegen. Voor de zomer heb ik een kleine eenvoudige schoudertas op de planning staan. Iets wat je waarschijnlijk niet bij Twipp verwacht. Zelf ben ik helemaal enthousiast over dit model dus zodra ik een gaatje over heb in mijn agenda zal ik aan het patroon beginnen!

Website onder controle

Ik heb het de laatste tijd erg druk gehad. Afgelopen jaar heb ik mijn diploma behaald en ben daarna gelijk fulltime gaan werken. Ik deed super veel leuke dingen maar merkte ook dat ik minder tijd had voor Twipp. Ik maakt de tassen en zette ze nog snel op de foto. En probeerde facebook nog een beetje bij te houden met leuke berichtjes. Het kostte erg veel moeite om alles bij te houden vooral de site liep dan achter.

Het was tijd voor verandering! De afgelopen weken heb ik de site weer netjes op orde gemaakt door de nieuwste tassen toe te voegen. Binnenkort krijg ik meer tijd vrij om weer nieuwe blogs, pagina’s en facebookposts te schrijven.

Ik heb onwijs veel nieuwe energie om met Twipp aan de slag te gaan!