Hallo Hallo! Het is alweer een tijd geleden dat ik een blogje online heb geplaatst. Dat is natuurlijk niet zonder reden! Ik ben de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen op het Buytenlust Festival dat op 16 juni plaatsvond. Maar waar ben ik op het moment mee bezig? Wat zijn de plannen? En hoe ging het Buytenlust Festival? Ik praat jullie graag bij!

Hoe ging het Buytenlust Festival?

Zoals de volgers van Twipp het misschien wel hebben gemerkt, was ik goed voorbereid. Ik had leuke aanbiedingen, papieren tasjes en een pinapparaat geregeld. Er kon wat dat betreft niks fout gaan! Het Buytenlust Festival was dan ook een grandioos succes! Ik heb nog nooit zo’n goede markt gedraaid. Aan het einde van de dag had ik nog maar 4 tassen over en was ik door een groot deel van mijn riemen voorraad heen. Ik kreeg lichtelijke paniek omdat ik mij al had aangemeld voor de Burchtfeesten in Oostvoorne, die op 25 augustus plaatsvinden. Ik had bijna niks meer te verkopen! Gelukkig heb ik altijd een familie die voor de volle 100% achter me staat en me gelijk heeft geholpen.

Waar ben ik nu druk mee?

Waarschijnlijk raad je het al een beetje. Ik ben hard aan de slag om mijn voorraad lederen tassen weer aan te vullen. Mijn lieve zus heeft de tassen voor mij gesneden en de voering geknipt (dit is altijd het meest tijdrovende klusje). Er liggen nu nog 12 tassen op mij te wachten die voor 25 augustus in elkaar moeten worden gezet. Daarnaast liggen er nog 3 tassenopdrachten op mij te wachten. Ik hoef mij voorlopig dus niet te vervelen.

Wat zijn mijn plannen?

Op dit moment ben ik ook weer heel druk om mijn voorraden aan te vullen. Afgelopen week heb ik al 3 vellen riemleer gekocht zodat ik weer genoeg stevige lederen riemen heb voor op de markt. Donderdag 2 augustus ga ik op pad om nieuw tassenleer in te kopen op mijn lijstje staat al donkerblauw en bruin leer maar ik hoop ook weer mooi zwart leer te vinden.  Na het leer kopen wordt het altijd weer tijd om fournituren in te slaan. Ik merk dat mijn ritsen erg hard zijn gegaan en ik wil sloten en gespen inkopen voor een nieuw model! Als je me volgt heb je de foto al voorbij zien komen op Facebook en Instagram. Maar wil hem hier toch ook graag nog even delen! De tas is gemaakt van ontzettend stevig leer waardoor hij zijn vorm goed behoudt.

Kleine schoudertassen

De foto hier boven is al een voorproefje voor wat er in mijn planning staat. Ik merk dat er steeds meer vraag is naar kleine schoudertassen. Van de 12 tassen die ik nog moet maken, zijn er 7 een kleine schoudertas. Ik heb onwijs veel zin om deze in elkaar te zetten, want óók ik vind een nieuwe collectie weer leuk om te bewonderen.

Ik houd jullie op de hoogte van de nieuwe modellen via Facebook en Instagram!

rits