Ik ben gek op gekleurde tassen! En gelukkig zie je ze steeds vaker voorbij komen. Als vrouw kiezen we steeds weer voor een zwarte tas, terwijl er al 10 zwarte tassen in de kast liggen. Zonde! Want dan heeft niemand door dat je een nieuwe tas hebt.

De zomerkleuren blijven we gelukkig ook nog in het najaar zien. Voor de herfst en winter van 2015 staan veel kleuren op het menu. Kleur is een van de belangrijkste sleutelwoorden voor het aankomende modeseizoen. Het zijn de kleuraccenten die het meest opvallen, simpele outfits maar met knallende accessoires, zoals sjaals, sieraden en tassen.

DSC05454

Door het aanschaffen van een gekleurde tas, voldoe je niet alleen aan het modebeeld maar vrolijk je ook nog eens heel je outfit op. Een tas die niet alleen geschikt is voor het najaar maar nog veel beter past in het voorjaar. Een veelzijdig tas die lang meegaat doordat het van leder gemaakt wordt.

Een grijze outfit combineren met een gekleurde tas, zorgt ervoor dat je hele outfit een boost krijgt. In veel gevallen zal het je outfit helemaal afmaken en voegt het iets extra’s toe. Daarnaast wordt je er zelf ook een stuk vrolijker van!

Twipp heeft genoeg gekleurde vellen leer in huis om de perfecte tas te ontwerpen. Samen kunnen we kijken naar uw wensen en wat er mogelijk is. Ik maak graag een tas die geheel naar uw wens is en daardoor lang plezier van heeft. Blijf Twipp volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste tassen en accessoires.