Afgelopen zaterdag was de kerstmarkt in Oostvoorne, ook dit jaar was Twipp daar weer te vinden. We waren als een van de eerste op de markt te vinden, zodat we alles rustig konden opbouwen en zelf even een rondje over de markt konden maken. Lees mee hoe de dag verlopen is!

De marktkraam

De marktkraam lag dit jaar een stuk voller dan vorig jaar. We hadden gemerkt dat vellen leder op de marktkraam het erg goed deden in Oud-Beijerland. Daarom hadden we zeven vellen leer meegenomen. De afgelopen weken was er hard gewerkt aan diverse modellen. Naast de nieuwe modellen waren er ook oudere modellen te vinden die in de aanbieding waren. Er waren riemen die op maat gemaakt konden worden, dit alles trok goed de aandacht.

Meer interesse dan in 2015

Vorig jaar stond Twipp voor de eerste keer op de kerstmarkt, toen was de interesse voor handgemaakte lederen tassen nog minimaal. Dit jaar hebben we een hoop enthousiaste vrouwen én mannen (!) mogen spreken. Mensen die verbaasd waren over het feit dat er zoveel mogelijk is als je de tassen zelf maakt. Ondanks dat de drukte op de kerstmarkt meeviel, hebben we de hele dag mensen kunnen aanspreken. En was het nog vaak drukte rond onze kraam.

De nieuwe visitekaartjes maakte die dag hun debuut. Ze werden erg enthousiast ontvangen, veel mensen die specifiek hun eigen kleur uitzochten. Het was gaaf om te zien hoe mensen de kaartjes ontvingen.

Volgend jaar weer de kerstmarkt in Oostvoorne?

Is Twipp in 2017 weer te vinden op de kerstmarkt van Oostvoorne? Zeker wel! Het was een ontzettend gezellige dag. Steeds meer mensen zien de waarde van een lederen tas in. Mijn werk is voorlopig nog niet gedaan in Voorne-Putten. Iedereen die afgelopen zaterdag langs is geweest, bedankt voor jullie interesse!