Laatst waren we thuis de zolder aan het opruimen en toen kwam ik tasjes tegen van toen ik nog klein was. Herinneringen kwamen weer naar boven maar er ontstond opeens nog iets anders. Je kent het gevoel vast wel, alsof alle puzzelstukjes op hun plaats vallen. Daar moest natuurlijk een blog over worden geschreven!

Een maatje meer

Ik heb altijd een maatje meer gehad. En als je een maatje meer hebt, is kleding shoppen vaak niet je grootste hobby. Het is te klein, of het staat niet leuk en als je iets past dan vind je het al lang best. Ik kwam dus al snel op de vrouwenafdeling terecht. En ja, als jong meisje voel je je daar toch niet helemaal happy in. Ik gaf mijn geld liever uit aan leuke kettingen, tassen, oorbellen etc. Hierdoor kon ik mijn kleding net wat leuker maken.

Accessoires shoppen

Een groot voordeel van accessoires is, dat er geen maat aan verbonden zit. Hierdoor kunnen accessoires dus lang meegaan. Ik besteedde vroeger liever mijn geld aan accessoires dan aan kleding. Je kunt je outfit tenslotte helemaal af maken met een tas. Een mooie tas kan net iets extra’s geven aan je outfit en kan van een casual look en chique look maken.

Een geboren tasjesgek

Vanaf een jaar of 8 begon ik met tassen kopen. Niet heel vreemd, als je moeder ook al zo gek is op tassen. Elke vakantie moest ik wel langs de tassenkramen lopen in Frankrijk, er ging altijd wel een exemplaar mee naar huis. Ik merkte al snel dat zulke tassen niet lang meegingen. Ze zijn leuk voor een seizoen maar daarna kunnen ze zo de vuilnisbak in. Ik vind het daarom belangrijk dat accessoires lang mee kunnen gaan. Een Twipp tas is gemaakt van echt leer, zodat je lang plezier kunt hebben van je tas. Zoals iedereen weet wordt leer alleen maar mooier met de jaren maar dat laat ik je in de volgende blogpost zien!

Op de hoogte blijven van wat er allemaal bij Twipp gebeurd? Volg Twipp op Instagram en Facebook en zie als eerste de nieuwe modellen!