Het is zaterdag, ik was eigenlijk niet van plan om mezelf netjes aan te kleden. Ik zou de hele dag werken aan nieuwe tassen en dat doe ik stiekem het liefste in mijn pyjama met panter badjas. Toch besloot ik van het mooie weer te gaan genieten en hees ik mezelf in een modieuze outfit. Het is bij mij alles of niks! Toen ik daar mee bezig was, besefte ik mezelf het volgende: Wat kan mode toch ontzettend tof zijn!

Ik pakte een aantal kledingstukken bij elkaar, ik combineerde verschillende materialen, zocht een paar comfortabele maar toch chique schoenen uit en pakte mijn nieuwe ronde zonnebril. De zon scheen fel en de temperatuur was al aardig opgelopen, dus ik vond het tijd voor mijn nieuwe gele Elsa bag die ik voor mezelf maakte. Er ontstond enthousiasme om met deze outfit naar buiten te gaan, ik voelde me top! Toen ik de outfit compleet had, kwam het besef dat ik hiermee weleens op zou kunnen vallen op straat. Maar ik besloot dat ik daar schijt aan had, dit was hoe ik me nu voelde en waar ik zin in had!

Veel mensen verschuilen zich achter “Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg”. Ze dragen dingen die lang met de mode meegaan, standaardmodelletjes of combineren alle basic kleuren. Zo zonde! Want mode is een manier om jezelf te uiten zonder maar een woord te hoeven spreken. Je laat zien waar je voor staat en wat je belangrijk vindt. Als jij je altijd onopvallend kleedt en je niet duidelijk laat zien wat je mooi vindt. Hoe wil je dan dat iemand jou ooit ziet staan? Hoe wil je dan aangenomen worden voor die nieuwe baan?

Dit klinkt allemaal vrij heftig, maar ik wil je laten zien dat het ontzettend leuk is om met mode bezig te zijn. Ik vind het jammer om zoveel mensen te zien die zich altijd zo simpel en eenvoudig kleden, terwijl je weet dat er een super leuk karakter in deze mensen zit. Ik hoor het je denken, weet je hoeveel dat kost elke keer een nieuwe kledingkast. Ik zeg ook niet dat je je hele kledingkast moet vernieuwen. Je hebt een paar goede basics nodig en als je elk seizoen een stuk of 5 nieuwe trendartikelen koopt, kun je ze heel goed combineren zonder saaie outfits te krijgen.  

En tassen? Tja een tas maakt voor mij de hele outfit compleet. Het is je laatste kans om jouw outfit nog iets mee te geven. Ga je voor vrolijk, chique, trendy of heeft jouw outfit al genoeg karakter in zich en ga je voor een mooie basic? Waar je ook naar op zoek bent, ik maak graag je outfit compleet met een op maat gemaakte tas van Twipp. Heb je al een Twipp tas? Laat zien hoe jij hem combineert met jouw kledingkast!

rits