Yes! Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover! Twipp stond op de jaarmarkt van Oud-Beijerland met allerlei handgemaakte lederen tassen. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten van de markt en ging er blanco in. Maar wat heb ik een fijne gezellige dag gehad!

De ochtend begon al vroeg, we vertrokken om 7 uur van huis, zodat we rond 8 uur zouden aankomen in Oud-Beijerland. De auto was volgeladen met allerlei tassen en accessoires. Toen we aankwamen, bleek al snel dat we niet de plek hadden gekregen die we gedacht hadden. We stonden aan de Beneden Molendijk, in eerste instantie waren we hier teleurgesteld over. Maar al snel bleek het de ideale plek te zijn, heel veel mensen kwamen er langs en we stonden niet in de volle zon waardoor we het goed konden uithouden.

img_5648

Tijd om de kraam in te richten! We hadden op de markt gezellige mensen naast ons staan dus een praatje was al snel gemaakt. Het is fijn om vroeg aanwezig te zijn, je kunt rustig de kraam inrichten en ondertussen nog wat drinken zodat je helemaal klaar bent als de eerste bezoekers langskomen. Aangezien Oud-Beijerland geen onbekende plaats is voor mij en een groot deel van mijn familie vandaan komt, hadden we de hele dag aanspraak.

De oude Twipp-modellen waren in de aanbieding waardoor veel mensen hun kans waarnamen. Het was een drukke dag, met veel geïnteresseerde mensen. Ik heb veel mensen het verhaal achter Twipp kunnen vertellen en daar werd enthousiast op gereageerd. Jullie zijn natuurlijk hartstikke nieuwsgierig wat het Twipp heeft opgeleverd! Ik mag een Mik ’t erin tas maken, ik heb bijna alle vorige modellen verkocht, twee tassen uit de nieuwe collectie en daarnaast nog wat accessoires. Dit betekent dat ik de komende tijd weer nieuwe modellen mag gaan maken voor in de webshop, zoals je ziet is die op het moment aardig leeg.

Dat er verkocht is, is natuurlijk super leuk. Ik ben bovenal blij dat het een gezellige dag geweest is met veel enthousiaste mensen die heel positief gereageerd hebben op de handgemaakte lederen tassen. Volgend jaar ben ik weer te vinden op deze markt en hopelijk weer op dezelfde plek met dezelfde gezellige mensen!

Nieuwsgierig hoe de bestelde Mik ’t erin eruit gaat zien? Of wil je meer weten over Twipp? Blijf dan op de hoogte door Twipp te volgen op Facebook en Instagram!