De gezelligste dagen van het jaar komen er weer aan. Natuurlijk mag Twipp dan niet ontbreken. Vorig jaar stond Twipp op de kerstmarkt van Oostvoorne en dat beviel zo goed, dat we het dit jaar weer doen!

Twipp op de kerstmarkt

dsc_0240De afgelopen weken is er hard gewerkt aan nieuwe tassen. De voorraad was door de markt in Oud-Beijerland flink geslonken. Van elk model zal er een tas te vinden zijn op de kerstmarkt.  Zodat je in alle rust kunt kijken hoe groot hij is, of hij fijn draagt en of hij past bij jouw stijl. Naast tassen, kun je op de kerstmarkt ook verschillende toilettasje, etuis en riemen vinden. De riemen kunnen op maat worden gemaakt en worden op een later moment bij u thuisbezorgd.

Op de kraam van Twipp zijn er tijdens de kerstmarkt ook een aantal leuke aanbiedingen, wellicht vind je het perfecte kerstcadeau?

dsc_0734

 

Op de markt zullen ook diverse soorten leervellen te vinden zijn. Hierdoor kunt u zelf zien hoe het tassen maken allemaal begint. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen tas. Op deze manier kunt u op de markt uw tas samenstellen en hem op een later moment, onder het genot van een drankje komen ophalen in het atelier.

 

Omdat het natuurlijk allemaal draait om kerst zal elke klant op de kerstmarkt een lederen eland sleutelhanger krijgen. Zoals je ziet zijn ze er in diverse kleuren, zo versterken wij jouw kerstgevoel nog wat extra! Ben je nieuwsgierig geworden naar de tassen van Twipp, neem dan alvast een kijkje op Facebook of Instagram! Zie ik jou dan ook op de kerstmarkt zaterdag 17 december?