Knijpbeursjes zijn hot!

Je hebt ze misschien al op de site voorbij zien komen, de knijpbeursjes! Ik ben er zelf helemaal dol op. Het is een mooi product wat al jaren bestaat. Hij paste handig in zijn broekzak en had altijd wat muntgeld op zak. Tijdens m’n markten haalden er al verschillende bezoekers herinneringen op aan deze knijpbeursjes. In het begin gaan de knijpbeursjes nog wat stroef open maar dat gaat steeds eenvoudiger.

Ken je ze nog van je opa en oma?

De knijpbeursjes bestaan al ontzettend lang! En als het aan mij ligt is het tijd voor hun comeback. Ze zien er leuk uit, zijn handig en een goed formaat. Mijn opa had er vroeger altijd eentje op zak met een beetje kleingeld.

Handig formaat voor in elke tas

Behalve dat ze er erg leuk uit zien, zijn de knijpbeursjes ook erg handig! Je kunt ze gebruiken in kleine schoudertasjes als alternatief voor je gewone grote portemonnee. De knijpbeursjes zijn groot genoeg om een aantal punten en een paar pasjes in mee te nemen. De opvallende kleurtjes zorgen ervoor dat je ze snel terug kunt vinden in je tas. De knijpbeursjes zijn vooral handig bij festivals. Tijdens een festival wil je niet met je grote ” alle-klantenpasjes-passen-erin-portemonnee”  slepen, dan heb je genoeg aan dit formaat.

Zelf je knijpbeurs samenstellen

Bij Twipp worden alle producten met de handgemaakt. Ik ontwerp en maak de producten zelf, hierdoor is het mogelijk om het product aan te passen naar je eigen smaak. Je ziet de knijpbeursjes om de site steeds in 1 kleur. Maar je kunt natuurlijk ook kleuren combineren of misschien vind je het leuk om een vachtje te gebruiken? Kom een keertje langs of stuur een mail met jouw wensen.

Knijpbeursjes
Knijpbeurs Lila
Knijpbeurs Zilver