Oh…. Ik ben niet zo’n goede blogger als het om Twipp gaat. Ik vind het belangrijk dat de blogs op Twipp.nl ook écht leuk zijn om te lezen en dat ze met passie geschreven zijn. En gisteravond, vlak voordat ik ging slapen, kwam er opeens weer een nieuw idee opzetten. Ik wil jullie graag meer vertellen over mijn passie en de nieuwste tas die ik heb ontworpen.

Tassen op bestelling versus eigen creativiteit

Twipp is ooit begonnen vanuit een passie. Ik merk dat ik het ontzettend leuk vind om nieuwe dingen te creëren dat doe ik bij mijn werk als online marketeer, maar ook bij mijn hobby’s haken en bakken komt het voor. Ik vind het heerlijk om nieuwe modellen te bedenken en patronen uit te werken. Met gezonde spanning en een rommelige werkkamer komt er vaak een nieuwe tas tot leven. Ik mag dan mijn eigen creativiteit laten spreken. Een tas die door mij zelf is ontworpen en door mensen wordt gewaardeerd, is mij veel meer waad dan een tas die door de klant wordt aangepast. Klanten hebben bij mij de mogelijkheid om de tas aan te passen qua formaat, handvatten, vorm etc. Hierdoor moet ik gaan sleutelen aan een ontwerp wat voor mij al perfect was en dat doet soms een beetje pijn.

Wakker worden met een idee

Op tweede kerstdag werd ik wakker met een nieuw idee voor een tas. Ik had er al een paar dagen over na lopen denken maar op tweede kerstdag had ik het patroon helemaal uitgedacht. Dat betekent bij mij maar één ding; de werkkamer in!

Ik wilde voor mijzelf al een lange tijd een kleine tas die ik kon gebruiken als ik avondjes op pad ging. Ik gebruik nu nog steeds mijn favoriete shopper, maar die is toch wat aan de grote kant…. Het tasje wat ik nu ontworpen heb ik precies de goede maat. Er past voldoende in, draagt fijn en is niet te opvallend. Het is een heel anders design als je van Twipp gewend bent en dat maakt hem voor mij extra leuk!

Specificaties van de nieuwe Christine:

– 26 x 32 x 6 cm 
– geen voering
– binnenvak en buitenvak met rits (achterkant tas)
– afneembare schouderband van 2 cm 
– tas wordt afgesloten met een rits 
– verharde bodem met bodemdopjes

rits