Oh! Het is alweer veel te lang geleden dat ik een blog heb geschreven. Mijn excuses, als ik het doe wil ik het wel graag goed doen. Het tassen maken is de afgelopen tijd gewoon doorgegaan. En ik heb eindelijk wat meer rust rondom mijn afstuderen. Dus tijd voor wat nieuws bij Twipp!

De Izzy Bag en een Clutch

Onlangs heb ik deze mooie combo mogen maken. Dit prachtige duo is gemaakt voor een vaste klant. Ze kwam zelf met de stof, deze wilde graag laten verwerken in de tassen. Van de meters stof die ik had gekregen heb ik zoveel mogelijk proberen te verwerken in de tassen.

De grote tas is de Izzy Bag, een handige tas die geschikt is voor werk -of schooldagen. Aan de binnenkant van de tas is een musketon verwerkt, hieraan kunnen sleutels bevestigd worden. Hierdoor ben je nooit je sleutels kwijt!

De clutch heeft het ideale formaat, alle benodigdheden kunnen in deze clutch worden gestopt. De clutch kan gebruikt worden voor een avondje uit of een etentje. De clutch is voorzien van een binnenvak zodat sleutels veilig opgeborgen kunnen worden.

Wat vind jij van dit duo? Wat zou jij graag willen zien? Ik hoop dat je het leuk vond om weer eens een blog te lezen over Twipp. Tot snel, beloofd!