Stoere tassen online kopen

Het kopen van stoere tassen gaat online erg eenvoudig. Maar het is natuurlijk veel leuker en origineler om je tas zelf samen te stellen. Daarnaast is het bij Twipp mogelijk om te zien hoe jouw tas in elkaar wordt gezet. Bij Twipp vind je diverse soorten tassen. Bij Twipp gaat het om stoere tassen met een vrouwelijk randje. De tassen passen perfect bij het dagelijkse leven van een vrouw. Er moeten genoeg vakjes in zitten, hij moet praktisch zijn maar bovenal moet hij er mooi uitzien en lang meegaan.

Tassen van runderleer

Alle tassen die bij Twipp worden gemaakt, beschikken over een hoogwaardige kwaliteit. De stoere tassen worden gemaakt van runderleer. Dit leer staat bekend om zijn stevigheid, daardoor gaan de tassen lang mee. Bij Twipp vind je vooral leer dat erg stevig is, hierdoor blijven de tassen mooi rechtop staan wanneer je ze neerzet. De tassen behouden dankzij het stevige leer ook goed hun vorm.

Hoe werkt Twipp?

Bij Twipp is het mogelijk om je eigen stoere tas samen te stellen. Je komt gezellig langs in het atelier en zoekt zelf het leer en het model uit. Natuurlijk adviseer ik je over de opties en het je tas eruit zal gaan zien. Vervolgens ga ik hard aan de slag met jouw stoere tas, na twee weken drinken we gezellig een kopje thee en mag je samengestelde tas mee naar huis. Tijdens het maken van de tas houd ik je op de hoogte van de vorderingen, zo kun jij zien hoe de tas in elkaar wordt gezet.

Lederen tas bruin
Stoere tas
Stoere tas