Deze blog is geschreven naar aanleiding van de afgelopen weken. Ik zie de laatste tijd iets opmerkelijks gebeuren, iets waar ik heel enthousiast van word en dat ik graag met jullie wil delen. Omdat het jullie beeld over de ideale tas kan veranderen.

De droomtas vinden

Ik krijg regelmatig mensen over de vloer om een tas uit te zoeken en helemaal zelf samen te stellen. Meestal hebben deze klanten al een idee welk model ze willen en welke kleur. Ik laat ze vervolgens alle soorten leer zien en bespreek hun wensen.

Ik pak dan vaak bestaande modellen en geef dan aan wat er veranderd kan worden en wat Twipp te bieden heeft. Op dat moment gebeurt het vaak, dat ik mensen verliefd zie worden op een Twipp tas. Alle ideeën die ze hadden voor ze mijn werkkamer binnenkwamen verdwijnen en het enige waar ze nog oog voor hebben is die ene tas. Soms gaat het om een model waar ze al tijden naar opzoek waren of het leer dat ze bijzonder vinden. Maar meestal is het de combinatie die het hem doet.

Wat maakt een Twipp tas bijzonder

Bij Twipp worden de tassen voornamelijk gemaakt van stevig leer, zodat de modellen goed tot hun recht komen. Twipp is er van overtuigd dat een gekleurde tas net zo goed bij uw garderobe aansluit als een zwarte tas. De voorraad leder is groot, waardoor u altijd genoeg keuze heeft. Natuurlijk heeft Twipp ook zwart leder in huis, maar hoe mooi kan een diep donkerblauwe tas zijn of een donkerpaarse.

Hoe herken je een Twipp tas

Twipp is 2 jaar oud en blijft zich ontwikkelen. Toch kenmerkt Twipp zich door vrouwelijke tassen te maken met een stoer randje. Een tas die aan alle wensen van een vrouw voldoet, genoeg vakjes, afgesloten met een rits, verstevigde bodem en goede handvatten.

Blijf op de hoogte van de nieuwste modellen en de nieuwe leersoorten door Twipp te volgen op FacebookPinterest en Instagram.