Twipp heeft een tijdje stilgelegen. Om heel eerlijk te zijn, dit kwam door Corona. Twipp is niet mijn hoofdbedrijf, hiernaast run ik ook Marketingmadame. Twipp kreeg daardoor al minder aandacht, maar door de markten die dit jaar niet konden plaatsvinden daalde de aandacht voor Twipp naar een dieptepunt.

Ik vroeg mij de laatste tijd af waarvoor ik het nog allemaal deed? Eerlijk is eerlijk, als ik mijn uren per tas zou moeten doorrekenen, zouden tassen twee keer zo duur worden. Dat wil ik niet, niet omdat ik ze het niet waard vind, maar omdat ik wil dat meer mensen van mijn tassen kunnen genieten. Doordat er geen markten waren, sprak ik haast geen mensen over mijn tassen, stopte de verkoop totaal en raakte ik mijn motivatie kwijt.

Stom! Want ik kom nergens zo tot rust als achter mijn naaimachine. Daarom ging ik dit weekend weer achter mijn naaimachine zitten, om te doen wat ik het allerleukste vind. Ik maakte na weken eindelijk de tas voor mijn moeder af, een Shopper Reloaded Medium.

Ik ben gelijk doorgegaan en heb voor mijzelf bordeauxrood leer gesneden. Het wordt een Elsa Bag bordeauxrood met zwart leder. Ik ben al benieuwd hoe hij uiteindelijk wordt. Daarna ga ik aan de slag met een clutch, een spannende klus waar ik nog even moed voor aan het verzamelen ben.