Je hebt hem waarschijnlijk al een paar keer voorbij zien komen, de Shopper Reloaded. Een stoere maar zeker ook vrouwelijke tas, die handig is voor elke dag. De Shopper Reloaded is de nieuwste versie van de shopper, deze zomer maakte hij zijn debuut. Maar wat is er allemaal over deze tas te vertellen? Wat zijn de ideeën achter deze lederen tas?

dscn1998

De ideale handtas voor iedere vrouw

De tas biedt genoeg ruimte om alle benodigdheden voor een vrouw in mee te nemen. Twipp heeft ervoor gekozen om de shopper opnieuw uit te brengen, omdat hij er nog strakker uit kon zien. In het eerste model is er met opzet gekozen voor extra stevig leer, zodat de tas zijn mooie model behoudt wanneer hij op de grond wordt neergezet.

dsc06972

De Shopper Reload moest de wijd uitlopende bovenkant behouden, maar zonder de extra zijkanten. Hierdoor werd de tas “rustiger” en dus een strakker design. De tas heeft dezelfde maten als het voorgaande model. Dankzij de bijgeleverde schouderband is hij ook goed als schoudertas te gebruiken. Wanneer je als vrouw je handen vrij wilt hebben tijdens het winkelen!

dsc_0420

Je eigen tas samenstellen

Aan de voorkant van de tas zit standaard een ritsvak, de binnenkant van de tas kan helemaal door de klant worden samengesteld. Je kunt hierbij kiezen voor een: telefoonvak, pennenvakjes, ritsvakken of een sleuteloplossing. De tas hierboven wordt afgesloten met een rits, het mooie ervan, je ziet de rits aan de buitenkant niet zitten!

Bij Twipp is het mogelijk om de tassen aan te passen naar je eigen wensen. Je kiest het model, je kiest het leer, de voering, het aantal vakken etc. Op de hoogte blijven van Twipp? Volg Twipp dan op Facebook en Instagram, hier worden regelmatig berichten geplaatst.