Wij vrouwen krijgen het altijd voor elkaar om in elke tas dezelfde rommel te verzamelen. Wij vrouwen kunnen gewoon niet zonder onze troepjes. We willen ervan verzekerd zijn dat we alles bij ons hebben en dat we op alles voorbereid zijn. Dit zorgt er helaas wel voor dat onderin onze lederen tassen, troepjes zwerven.

Twipp heeft hiervoor de oplossing een lederen toilettas waar alles in past wat we nodig hebben om de dag door te komen. Ik laat je in deze blogpost zien wat ik altijd met mij meeneem. Je kunt al zien dat de Hema hier goed vertegenwoordigd is. Ik vind de mini’s van Hema perfect voor in mijn tas. Je gebruikt natuurlijk geen grote hoeveelheden, daarnaast is het lichter om de mini’s mee te nemen. Ik heb alleen deze toilettas gevuld, zodra ik een andere tas gebruik, gaat deze lederen toilettas over in de andere handtas. Op deze manier houd ik mijn tas overzichtelijk en netjes.

Wat zit er nu werkelijk in mijn lederen toilettas?

Oke, ik ben eerlijk, dit is best wel veel. Zoals ik al zei, wij vrouwen willen op alles voorbereid zijn. Misschien dat de veiligheidsspeld niet in ieder tas vindbaar is. Ik vind het juist een fijn idee, bijvoorbeeld wanneer een knoop van m’n broek afspringt. Zoals je uit het rijtje kunt opmaken zitten er veel producten voor hygiëne in mijn lederen toilettas. Hoe vaak gebeurd het niet dat je wat gegeten hebt en je handen helemaal kleven, een vlek hebt gemaakt of je gezicht resten van eten bevat? Ik ben een knoeipot en geef dat eerlijk toe. Een kleine opsomming zal overzichtelijk maken wat er in mijn toilettas zit:

 • Een kleine spiegelLederen toilettas
 • Handgel
 • Handcrème
 • Tissues
 • Vochtige doekjes
 • Een borsteltje
 • Deodorant
 • Aspirientjes
 • Een veiligheidsspeld
 • Een geurtester
 • Een nagelvijl
 • Eerste hulp in tas pakketje
 • Lipglosses

Ik zie trouwens dat nog veel vrouwen een hele parfumfles met zich meeslepen in hun tas. Zonde! Dat is ten eerste heel zwaar en ten tweede overbodig. Ik stop altijd een tester in mijn toilettas, zodat ik in ieder geval altijd een geurtje bij me heb. Een tipje van Twipp noemen we dat!

Binnenkort komen er op de site nog veel meer verschillende kleuren toilettassen. Ik ben al hard bezig voor de Kerstmarkt 17 december in Oostvoorne. Natuurlijk krijgen jullie daar nog veel meer over te horen, maar houd alvast die datum vrij!