Verzenden €4,95 gratis verzending boven de €125

OVER TWIPP

Vaak wordt mij gevraagd waar TWIPP voor staat. Het antwoord is eigenlijk heel simpel: nergens voor! Ik wilde geen tassenmerk met mijn volledige naam erop, maar wilde het wel persoonlijk houden. De dubbel P komt uit mijn achternaam Van Cappellen en de I van Irene.

Ik vind het belangrijk dat je lang plezier kunt hebben van een tas. Daarom zijn alle tassen gemaakt van leder. Hierdoor gaan de producten lang mee en worden ze met de jaren steeds mooier. Ik gebruik halve vellen runderleer, hierdoor kan ik maar 1 à 2 tassen maken per vel. Dit betekent dat je altijd een unieke tas hebt. Daarnaast is leer een natuurproduct hierdoor vind je soms bijensteken en prikkeldraad krasjes in het leer.

Twipp tassen kenmerken zich door een minimalistisch design waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse ledercombinaties. Hierdoor krijgen de tassen een stoere maar toch chique uitstraling en zijn ze perfect voor echte powervrouwen!

IRENE

Al vanaf kleins af aan ben ik gek op tassen. Ik weet nog heel goed dat ik mijn eerste tasje kocht op de markt van Brielle, een Totally Spies tas. Vervolgens was geen markt of tassenwinkel meer veilig!

Tijdens mijn studietijd vond ik het heerlijk om in de metro te kijken naar tassen. Hoe slijten ze? Hoe gebruiken mensen hem? Wat dragen ze met zich mee? Dat is ook vaak de start van een gesprek. Dames willen graag een tas, maar weten vaak niet welk model ze willen. Daarmee help ik ze, door steeds een vraag te stellen komen we bij de ideale tas uit.

Het ontwerpen en maken van de tassen doe ik graag ‘s avonds en in de weekenden. Doordeweeks ben ik druk met mijn onderneming Marketingmadame.nl waar ik bedrijven help met hun online marketing.

Vanaf jonge leeftijd zat ik al achter de naaimachine van mijn oma. Samen maakten we de leukste dingen, het naaien zit bij mij in de genen. Ik ben trots op wat ik van haar heb mogen leren en daarom heeft ze een speciaal plekje op de website: De Bets Bag