Twipp

Leuk dat je Twipp bezoekt! Dat betekent dat je oog hebt voor handgemaakte lederen tassen en misschien wel net zoveel van tassen houdt als mij! Ik ben Irene van Cappellen en ik ben de maker van de tassen die je op de site ziet. Het ontwerpen en maken van de tassen doe ik graag ’s avonds en in de weekenden. Doordeweeks ben ik druk met mijn onderneming Marketingmadame.nl waar ik bedrijven help met hun online marketing.

Vanaf jonge leeftijd zat ik al achter de naaimachine van mijn oma. Samen maakten we de leukste dingen, het naaien zit bij mij in de genen.

Foto oma

Ik vind het belangrijk dat je lang plezier kunt hebben van een tas. Daarom zijn alle tassen gemaakt van leder. Hierdoor gaan de producten lang mee en worden ze met de jaren steeds mooier. Ik gebruik halve vellen runderleer, hierdoor kan ik maar 1 à 2 tassen maken per vel. Dit betekent dat je altijd een unieke tas hebt. Daarnaast is leer een natuurproduct hierdoor vind je soms bijensteken en prikkeldraad krasjes in het leer.

Ik vind het geweldig om mijn ideeën uit te kunnen werken en steeds weer nieuwe modellen te kunnen ontwerpen. Ik ontwerp zelf mijn tassen en heb een aardig voorraad leer. Hierdoor kunt u altijd uw wensen aan mij doorgeven en kan de tas geheel naar wens worden gemaakt. Natuurlijk zal de tas altijd in Twipp-Stijl blijven. Voor alle vragen die u heeft kunt u mailen naar info@twipp.nl

WAT KENMERKT TWIPP

Handgemaakt

Alles wordt met de hand gemaakt in het atelier in Oostvoorne. Hierdoor heb je een hoop extra mogelijkheden in vergelijking met een tas uit de winkel. Je kunt de Twipp tas naar eigen wens samenstellen, zodat hij helemaal past bij jouw kledingkast!

Nieuwe modellen

Ik houd van het ontwerpen van nieuwe tassen. Daarom komt er regelmatig een nieuw model bij! Hierbij doe ik altijd inspiratie op in het dagelijks leven of via Pinterest. Ik vind het belangrijk dat het model past bij de uitstraling van de andere Twipp tassen.

Nooit een dubbele

Ik koop van elke kleur maar 1 of 2 halve koeienvellen, uit een half vel haal ik 1 tot 3 tassen. Dat betekent dat je vrijwel nooit iemand met dezelfde tas aantreft. Daarnaast heb je op elke verjaardag een bijzonder verhaal te vertellen over je handtas!

Een unieke ervaring

Wanneer heb jij voor het laatst je eigen tas samengesteld? Juist! Dat zal vast niet vaak zijn voorgekomen. Ik vind het heerlijk om de tassen naar wens te mogen uitvoeren. Het blijft bijzonder om mensen hun eigen unieke tas te overhandigen.