Twipp

Leuk dat je Twipp bezoekt! Dat betekent dat je oog hebt voor handgemaakte lederen tassen en misschien wel net zoveel van tassen houdt als ik! Ik ben Irene van Cappellen en ik ben de maker van de tassen die je op de site ziet. Ik ben net klaar met mijn studie Small Business & Retailmanagement en ben werkzaam als Marketeer. En ik ben gek op tassen!

Vanaf jonge leeftijd zat ik al achter de naaimachine van mijn oma. Samen maken we de leukste dingen, het naaien zit bij mij in de genen.

Foto oma

Ik vind het belangrijk dat je lang plezier kunt hebben van een tas. Daarom zijn alle tassen gemaakt van leder. Hierdoor gaan de producten lang mee en worden ze met de jaren steeds mooier. Ik gebruik halve vellen runderleer, hierdoor kan ik maar 1 à 2 tassen maken per vel. Dit betekent dat je altijd een unieke tas hebt. Daarnaast is leer een natuurproduct hierdoor vind je soms bijensteken en prikkeldraad krasjes in het leer.

Ik vind het geweldig om mijn ideeën uit te kunnen werken en steeds weer nieuwe modellen te kunnen ontwerpen. Ik ontwerp zelf mijn tassen en heb een aardig voorraad leer. Hierdoor kunt u altijd uw wensen aan mij doorgeven en kan de tas geheel naar wens worden gemaakt. Natuurlijk zal de tas altijd in Twipp-Stijl blijven.

Voor alle vragen die u heeft kunt u mailen naar info@twipp.nl